Wat is

Coaching

Wat is coaching?

Wanneer je er vanuit gaat dat alles energie is, betekent dit dat er bij een disbalans sprake is van verstoringen en blokkades in die energie. Deze kunnen zich manifesteren in lichamelijke, emotionele en/of mentale klachten. Als deze balans via de geest wordt herstelt, spreken we van coaching.

Dit doe ik nu ruim 15 jaar in de rol van coach, adviseur en bedrijfsmaatschappelijk werker. Zowel voor particulieren als professionals. Ik begeleid mensen in veranderingsprocessen bij het (her)vinden van balans in werk en privé.

Healingcoach_coaching

Tijdens een coachingstraject krijg je meer inzicht in jouw kracht, kwaliteiten en drijfveren. Ik help je om jouw zelfredzaamheid te versterken en weer regisseur te worden van jouw leven. Dit doe ik op een holistische én praktische manier. Jouw lichaam is jouw kompas. Daarom start elk traject met een coaching gesprek én een Reiki behandeling.

 

holistische

Aanpak

Dit betekent dat ik jouw vraag, klacht én oplossing bekijk vanuit jouw hele systeem. Fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Alles is energie. Alles is met elkaar verbonden en beïnvloedt elkaar. Het één kan niet zonder het ander. Een verandering op één niveau beïnvloedt dan ook alle andere niveaus.

Tijdens een coachingstraject ligt de focus op bewustwording, keuzes maken en actie ondernemen. Met mijn enthousiasme, betrokkenheid en humor inspireer ik jou graag om met het verkregen zelfinzicht aan de slag te gaan.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?

Werkgerelateerde vragen zoals:

Loopbaanontwikkeling

Hooggevoeligheid en werk

Omgaan met stress/werkdruk

Zingeving

Vragen in de privésfeer:

Balans werk-privé

Hooggevoeligheid

Levensvragen

Weinig zelfvertrouwen

Pakketprijzen

 

109

1 Reiki & Coaching sessie

319

1 Reiki en & Coaching sessie

2 coaching sessies

Advies en opdrachten op maat

529

2 Reiki behandelingen

3 coaching sessies

Advies en opdrachten op maat

Heb je interesse of nog vragen? Neem dan gerust contact met me op, ik help je graag.

Veelgestelde vragen

Business coaching

Zakelijk inzetbaar

Ook hiervoor kun je bij mij terecht. Ik ben bedrijfsmaatschappelijk werker en senior loopbaancoach. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met me op.

Ik ben aangesloten bij:

Reiki

" Ik heb het traject met 4 behandelingen bij Judith als heel fijn en bijzonder ervaren. Een magische reis naar binnen, in mezelf. Judith stelt zich liefdevol open voor alles wat zich op dat moment voordoet. Daarmee creëert ze een beschermde en veilige omgeving waarin ik me uitgenodigd en welkom voelde om dieper in mezelf te zakken. Zo kon ik me ontpannen en overgeven aan de helende reikienergie die zich vanzelf een weg vond door heel mijn Zijn.

Ik voel me helderder, heb waardevolle inzichten gekregen en voel me meer in verbinding met meZelf. Ik kan je aanraden om op deze manier in jeZelf te investeren en kennis te maken met de zachte helende kracht van reiki, die Judith onvoorwaardelijk door haar handen laat stromen. Je bent dit waard!"

Roosmarijn

Reiki

"De reiki behandelingen van Judith heb ik als een cadeautje ervaren. De liefdevolle intentie waarmee ze deze behandeling geeft is heel bijzonder. En de effecten ervan zijn elke keer anders, dat is het wonder dat reiki heet. Ik raad het iedereen aan!"

Brenda

Reiki

Vandaag mocht ik een Reikibehandeling ontvangen van Judith. Het voelde heel goed, vertrouwd, veilig en aardend. Ik kon volledig loslaten, toelaten, mezelf weer een moment van heling gunnen. Dan je wel lieve Judith voor wie je bent en wat je (door) geeft.

Nancy

Yoga

"Judith geeft yoga met veel toewijding, passie en aandacht voor iedere persoon. Door haar rustige en warme persoonlijkheid kom ik bij deze lessen echt tot rust en in het hier en nu"

Mirjam

Yoga op maat

“Met het dagelijks doen van yoga en ontspanningsoefeningen, heb ik eindelijk na 13 jaar van slecht slapen,  weer een goede nachtrust gekregen. De informele sfeer, persoonlijke aandacht, holistische aanpak en de zeer professionele werkwijze zijn sterk aanwezige kenmerken van de Healingcoach. Bedankt!”

Toni Correia, ICT specialist Schindler

Yoga & Coaching

"Wat mij het meest heeft geholpen is de holistische aanpak van Judith. Juist ook de taal van mijn lichaam (stress gerelateerde klachten) en de mogelijk onderliggende oorzaken worden serieus genomen. Ik heb een mooie ontwikkeling door mogen maken van meer denken naar voelen. Ik ervaar meer balans en ruimte in mezelf en kan beter weloverwogen keuzes maken. Haar coaching, maar ook yogalessen hebben mij veel inzichten gegeven, waar ik haar erg dankbaar voor ben."

Petra

Coaching

“De afgelopen maanden heb ik een ontzettend fijn en leerzaam loopbaancoach traject gevolgd bij Judith dit in combinatie met yoga oefeningen. De link tussen body & mind in dit traject vond ik erg fijn. Judith kan heel goed luisteren en mee denken binnen jouw persoonlijkheid, gevoel en wensen. Zij heeft mij enorm geholpen in het vinden van mijn persoonlijke kracht en ambitie. Daarvoor dank!”

Melissa Haamans Marketing Professional Holland & Barret Benelux

Testimonials

Wat klanten zeggen