reiki-blog

Afgelopen weken heb ik meerdere mensen mogen behandelen en daarnaast geef ik mezelf elke dag reiki.

Wat mij het meeste opvalt is dat reiki als een spiegel werkt, net zoals de yogamat. Dat wat je ervaart in de buitenwereld is een weerspiegeling van je binnenwereld.

Reiki laat je zien wat er in je binnenwereld leeft. Het doet je beseffen dat wat je meemaakt in de buitenwereld, niet zomaar toevallig is, maar dat dit te maken heeft met de staat van jouw binnenwereld.

Reiki als spiegel

Ik kan je vertellen, dat het niet altijd makkelijk en soms confronterend is om te ontdekken hoe het van binnen met me gaat. Ook ik wil soms liever een quick fix; een snelle beloning voor mijn nare gevoel of wijzen naar iets externs:
“het is de menopauze, het ligt aan mijn verleden, aan een ander, vriendin, vriend, ex.. vul maar in”, dan dat ik naar binnen kijk en onderzoek waar de wezenlijk oorzaak ligt van mijn klachten.

Echter het is zo waardevol als ik wél die tijd neem en naar binnen kijk, vertraag, stil word, mezelf reiki geef. Dan word ik me bewust van wat er echt speelt in mij en dan vindt heling plaats.

Reiki maakt je dus bewust van de mogelijkheid om zelf te genezen. Het brengt je op inzichten wat er met je aan de hand is maar ook op wat je nodig hebt. Met Reiki wordt de hele mens behandeld!

Wees gerust! Los van de bewustwording die op gang wordt gebracht, reiki doet sowieso wat het moet doen. De universele energie stroomt daar naar toe waar het nodig is en brengt heling.

Algemene effecten die door reiki worden ervaren zijn:

Vermindering van stress

Ontspanning van lichaam en geest

Zelfliefde

(Zelf)vertrouwen

Vreugde

Betere nachtrust

Innerlijke rust

Levenskracht

Healingcoach_Judith_Jansen_website-1

Meer weten? Bel of mail gerust!

Judith Jansen

06 – 13 72 79 53