Wie is de healingcoach

Over Judith

Healingcoach_Judith_Jansen_website-1

ZIJN in het NU

Mijn naam is Judith. Ik ben de trotse mede-oprichtster van Juna yoga en moeder van een zoon van 17 en een dochter van 15. Daarnaast ben ik blije baas van hondje Pippi en kater Kees.

Ik ben altijd al gevoelig geweest. Als jong meisje voelde ik al veel. Niet alleen van mezelf, maar ook van andere mensen en dieren. Hierdoor kan ik mij makkelijk inleven. Van deze gevoeligheid heb ik mijn kracht gemaakt. Deze kracht gebruik ik in mijn werk als reiki behandelaar, coach en yogadocente. Ik breng je graag in contact met wie je werkelijk bent.

Het leven is er om geleefd te worden in alle kleuren van de regenboog. Met alle ups en downs die daarbij horen. Dit maakt mij gelukkig. Ik zie gevoelens als verdriet en angst juist als een gelegenheid om verder te groeien. Op deze manier leven kan ik alleen als ik in verbinding ben met mezelf. Hier gebruik ik reiki, yoga en meditatie bij. Dit zijn voor mij manieren om verbinding te maken met mezelf en het leven zelf. Een ontdekkingsreis in bewust- zijn, in het hier en nu met alles wat daarbij hoort.

Het is mijn intentie om jou te stimuleren tot zelfonderzoek, aanwezig te zijn in het hier en nu en los te laten wat jou niet meer dient. Zo kan de energie weer vrij stromen.

“The universe is not outside of you. Look inside yourself; everything that you want, you already are.”

Rumi

Reiki

" Ik heb het traject met 4 behandelingen bij Judith als heel fijn en bijzonder ervaren. Een magische reis naar binnen, in mezelf. Judith stelt zich liefdevol open voor alles wat zich op dat moment voordoet. Daarmee creëert ze een beschermde en veilige omgeving waarin ik me uitgenodigd en welkom voelde om dieper in mezelf te zakken. Zo kon ik me ontpannen en overgeven aan de helende reikienergie die zich vanzelf een weg vond door heel mijn Zijn.

Ik voel me helderder, heb waardevolle inzichten gekregen en voel me meer in verbinding met meZelf. Ik kan je aanraden om op deze manier in jeZelf te investeren en kennis te maken met de zachte helende kracht van reiki, die Judith onvoorwaardelijk door haar handen laat stromen. Je bent dit waard!"

Roosmarijn

Reiki

"De reiki behandelingen van Judith heb ik als een cadeautje ervaren. De liefdevolle intentie waarmee ze deze behandeling geeft is heel bijzonder. En de effecten ervan zijn elke keer anders, dat is het wonder dat reiki heet. Ik raad het iedereen aan!"

Brenda

Reiki

Vandaag mocht ik een Reikibehandeling ontvangen van Judith. Het voelde heel goed, vertrouwd, veilig en aardend. Ik kon volledig loslaten, toelaten, mezelf weer een moment van heling gunnen. Dan je wel lieve Judith voor wie je bent en wat je (door) geeft.

Nancy

Yoga

"Judith geeft yoga met veel toewijding, passie en aandacht voor iedere persoon. Door haar rustige en warme persoonlijkheid kom ik bij deze lessen echt tot rust en in het hier en nu"

Mirjam

Yoga op maat

“Met het dagelijks doen van yoga en ontspanningsoefeningen, heb ik eindelijk na 13 jaar van slecht slapen,  weer een goede nachtrust gekregen. De informele sfeer, persoonlijke aandacht, holistische aanpak en de zeer professionele werkwijze zijn sterk aanwezige kenmerken van de Healingcoach. Bedankt!”

Toni Correia, ICT specialist Schindler

Yoga & Coaching

"Wat mij het meest heeft geholpen is de holistische aanpak van Judith. Juist ook de taal van mijn lichaam (stress gerelateerde klachten) en de mogelijk onderliggende oorzaken worden serieus genomen. Ik heb een mooie ontwikkeling door mogen maken van meer denken naar voelen. Ik ervaar meer balans en ruimte in mezelf en kan beter weloverwogen keuzes maken. Haar coaching, maar ook yogalessen hebben mij veel inzichten gegeven, waar ik haar erg dankbaar voor ben."

Petra

Coaching

“De afgelopen maanden heb ik een ontzettend fijn en leerzaam loopbaancoach traject gevolgd bij Judith dit in combinatie met yoga oefeningen. De link tussen body & mind in dit traject vond ik erg fijn. Judith kan heel goed luisteren en mee denken binnen jouw persoonlijkheid, gevoel en wensen. Zij heeft mij enorm geholpen in het vinden van mijn persoonlijke kracht en ambitie. Daarvoor dank!”

Melissa Haamans Marketing Professional Holland & Barret Benelux

Testimonials

Wat klanten zeggen