Wat is

Reiki

Healingcoach_Reiki_Judith Jansen

Wat is reiki?

Reiki is een Japanse heelkunst waarbij handoplegging wordt gebruikt. Vrij vertaald is reiki de universele energie waar alles uit bestaat. Deze energie stroomt door elk levend wezen. Soms stroomt deze energie niet goed en kan dit zich uiten in fysiek, mentale, emotionele en/of spirituele klachten.
Door middel handoplegging kan de behandelaar Reiki doorgeven en kan geblokkeerde energie weer doorstromen.

Als ontvanger hoef je niets te doen. Je enkel bewust zijn van wat je voelt is voldoende. Wat ervaar je? Wat wordt er geraakt? Wat komt er bij jou in beweging? Alles wat jij nodig hebt, zit al in jou. Ik help je daar verbinding mee te maken. Hierdoor kun jij zelf beter gaan voelen wat voor jou de bedoeling is.

Effecten

Reiki behandelt de symptomen én oorzaken van klachten. Andere effecten die worden genoemd zijn:

Vermindering van stress

Rust in mijn hoofd

Beter worden in voelen

Vertrouwen

Vreugde

Betere nachtrust

Innerlijke rust

Levenskracht

Hoe werkt

Reiki

Bij een reiki behandeling lig je op een massagetafel. Tijdens de behandeling leg ik beiden handen op diverse plekken van je lichaam. Je komt in diepe rust en jouw zelfhelende vermogen wordt gestimuleerd. Voor en na de sessie is er ruimte om ervaringen te delen.

Voluit leven met je lichaam als kompas

Worden wie je bent met reiki!

Feeling is healing!

Wanneer reiki?

Bij fysieke klachten zoals:

\

Nek- en rugklachten

\

Hoofdpijn

\

Buikpijn

\

Huidproblemen

\

Vermoeidheid

\

Klachten aan armen, heupen en benen

Bij mentale en emotionele klachten zoals:

\

Stress

\

Somberheid

\

Overspannenheid

\

Paniek en angst

\

Verdriet

\

Gebrek aan zelfvertrouwen

Staat jouw klacht er niet tussen, neem dan even contact met mij op.

Veelgestelde vragen

Pakketprijzen

 

75

Kennismaking Reiki

Deze behandeling van een uur is dé manier als je wilt kennis maken met Reiki. De focus ligt op ontspannen en opladen. Het contact met je lichaam wordt hersteld.

359

Reiki PLUS

Reiki PLUS bestaat uit 3 behandelingen van 1,5 uur. Verbinding en verdieping staan centraal. We gaan daarbij uit van jouw wensen en behoeften. Ik maak naast reiki gebruik van diverse technieken, zoals coaching, begeleide meditatie en massage.

559

Reiki traject

Dit traject bestaat uit 5 behandelingen van 1,5 uur en tussentijdse coaching en advies.

Het is heel geschikt als je langlopende klachten wilt aanpakken en patronen wilt doorbreken. We gaan op zoek naar de bron van je klachten, en je leert dat wat je raakt met liefdevolle aandacht te doorvoelen. Dit doe ik door naast reiki gebruik te maken van divers technieken zoals hartfocus, traumareleae, begeleide meditaties en massage. Je komt thuis bij jezelf.

 

Heb je interesse of nog vragen? Neem dan gerust contact met me op, ik help je graag.

Reiki

" Ik heb het traject met 4 behandelingen bij Judith als heel fijn en bijzonder ervaren. Een magische reis naar binnen, in mezelf. Judith stelt zich liefdevol open voor alles wat zich op dat moment voordoet. Daarmee creëert ze een beschermde en veilige omgeving waarin ik me uitgenodigd en welkom voelde om dieper in mezelf te zakken. Zo kon ik me ontpannen en overgeven aan de helende reikienergie die zich vanzelf een weg vond door heel mijn Zijn.

Ik voel me helderder, heb waardevolle inzichten gekregen en voel me meer in verbinding met meZelf. Ik kan je aanraden om op deze manier in jeZelf te investeren en kennis te maken met de zachte helende kracht van reiki, die Judith onvoorwaardelijk door haar handen laat stromen. Je bent dit waard!"

Roosmarijn

Reiki

"De reiki behandelingen van Judith heb ik als een cadeautje ervaren. De liefdevolle intentie waarmee ze deze behandeling geeft is heel bijzonder. En de effecten ervan zijn elke keer anders, dat is het wonder dat reiki heet. Ik raad het iedereen aan!"

Brenda

Reiki

Vandaag mocht ik een Reikibehandeling ontvangen van Judith. Het voelde heel goed, vertrouwd, veilig en aardend. Ik kon volledig loslaten, toelaten, mezelf weer een moment van heling gunnen. Dan je wel lieve Judith voor wie je bent en wat je (door) geeft.

Nancy

Yoga

"Judith geeft yoga met veel toewijding, passie en aandacht voor iedere persoon. Door haar rustige en warme persoonlijkheid kom ik bij deze lessen echt tot rust en in het hier en nu"

Mirjam

Yoga op maat

“Met het dagelijks doen van yoga en ontspanningsoefeningen, heb ik eindelijk na 13 jaar van slecht slapen,  weer een goede nachtrust gekregen. De informele sfeer, persoonlijke aandacht, holistische aanpak en de zeer professionele werkwijze zijn sterk aanwezige kenmerken van de Healingcoach. Bedankt!”

Toni Correia, ICT specialist Schindler

Yoga & Coaching

"Wat mij het meest heeft geholpen is de holistische aanpak van Judith. Juist ook de taal van mijn lichaam (stress gerelateerde klachten) en de mogelijk onderliggende oorzaken worden serieus genomen. Ik heb een mooie ontwikkeling door mogen maken van meer denken naar voelen. Ik ervaar meer balans en ruimte in mezelf en kan beter weloverwogen keuzes maken. Haar coaching, maar ook yogalessen hebben mij veel inzichten gegeven, waar ik haar erg dankbaar voor ben."

Petra

Coaching

“De afgelopen maanden heb ik een ontzettend fijn en leerzaam loopbaancoach traject gevolgd bij Judith dit in combinatie met yoga oefeningen. De link tussen body & mind in dit traject vond ik erg fijn. Judith kan heel goed luisteren en mee denken binnen jouw persoonlijkheid, gevoel en wensen. Zij heeft mij enorm geholpen in het vinden van mijn persoonlijke kracht en ambitie. Daarvoor dank!”

Melissa Haamans Marketing Professional Holland & Barret Benelux

Testimonials

Wat klanten zeggen