Liefde voor

Yoga

Healingcoach_Yoga_web

Liefde voor yoga

Yoga heeft mijn leven veranderd, verdiept en verrijkt. Ruim 10 jaar geleden besloot ik tijdens een crisis in mijn leven om mijn lichaam weer te gaan bewonen en van mijn hoog gevoeligheid mijn kracht te maken. Zo ben ik begonnen met de eerste yoga docentenopleiding bij Yoga Garden in Amsterdam en al snel volgde er meer.

Ik hou van alles wat yoga is. De fysieke houdingen, ademhalingstechnieken, meditatie en de filosofie die erachter zit. Aandacht voor de verbinding tussen lichaam én geest. Ik kan me niet meer voorstellen hoe mijn leven was zonder yoga. Tijdens mijn beoefening voel ik me verbonden met wat er in mij leeft en wat gezien en gevoeld wil worden. Ik voel me verbonden met het leven zelf en met alles wat leeft.

Yoga heeft me geleerd om in het hier en nu te leven, daar waar het leven zich afspeelt. Ook ben ik meer van mezelf gaan houden en van al mijn gedachten, gevoelens. Het liefdevol doorvoelen van alles wat ik daarbinnen tegenkom, heeft mij doen groeien. Het heeft me gebracht bij wie ik ten diepste ben en altijd geweest ben.

Dagelijkse beoefening van yoga, meditatie en reiki geven mij een gevoel van kracht, innerlijke rust en vreugde. Het is goed zoals het is.

Juna yoga

Mijn liefde voor yoga deel ik graag met anderen. Dit heeft in november 2017 geleid tot de oprichting van Juna yoga samen met Nancy Hageman.

Mijn intentie is om je te stimuleren tot zelfonderzoek, aanwezig te zijn in het hier en nu en datgene wat jou niet meer dient los te laten zodat de energie weer vrij kan stromen. In elke les besteed ik aandacht aan gronding, ademhaling en meditatie. Dit alles met een vleugje humor.

Voluit leven met je lichaam als kompas

 

Worden wie je bent met yoga!

Yogalessen bij Juna yoga en Yoga op maat!

Yoga op maat

Naast de lessen die ik geef bij Juna yoga, bied ik yoga op maat aan. Tijdens de individuele sessie(s) onderzoeken we samen welke houdingen, ademhalingstechnieken en/of meditatie passen bij jouw huidige situatie, zodat je er thuis mee aan de slag kunt. Yoga op maat draagt bij aan jouw persoonlijke groei van lichaam en geest.

Meestal heb je genoeg aan één of twee sessies. Wil je echt de diepte in met jezelf en jezelf verder ontwikkelen? Kies dan voor het 3 sterren pakket: inclusief reiki en coaching!

Met welke klachten kan yoga helpen?

\

Stress

\

Rouwverwerking

\

Overspannenheid

\

Fysieke klachten

\

PMS

\

Slaapproblemen

Heb je andere klachten op vraag je je af of Yoga op Maat ook iets voor jou kan zijn? Neem gerust contact met me op.

Pakketprijzen

 

75

1 sessie

140

2 sessies

475

4 sessies

1 reiki behandeling

tussentijdse coaching & advies

Heb je interesse of nog vragen? Neem dan gerust contact met me op, ik help je graag.

Veelgestelde vragen

Reiki

" Ik heb het traject met 4 behandelingen bij Judith als heel fijn en bijzonder ervaren. Een magische reis naar binnen, in mezelf. Judith stelt zich liefdevol open voor alles wat zich op dat moment voordoet. Daarmee creëert ze een beschermde en veilige omgeving waarin ik me uitgenodigd en welkom voelde om dieper in mezelf te zakken. Zo kon ik me ontpannen en overgeven aan de helende reikienergie die zich vanzelf een weg vond door heel mijn Zijn.

Ik voel me helderder, heb waardevolle inzichten gekregen en voel me meer in verbinding met meZelf. Ik kan je aanraden om op deze manier in jeZelf te investeren en kennis te maken met de zachte helende kracht van reiki, die Judith onvoorwaardelijk door haar handen laat stromen. Je bent dit waard!"

Roosmarijn

Reiki

"De reiki behandelingen van Judith heb ik als een cadeautje ervaren. De liefdevolle intentie waarmee ze deze behandeling geeft is heel bijzonder. En de effecten ervan zijn elke keer anders, dat is het wonder dat reiki heet. Ik raad het iedereen aan!"

Brenda

Reiki

Vandaag mocht ik een Reikibehandeling ontvangen van Judith. Het voelde heel goed, vertrouwd, veilig en aardend. Ik kon volledig loslaten, toelaten, mezelf weer een moment van heling gunnen. Dan je wel lieve Judith voor wie je bent en wat je (door) geeft.

Nancy

Yoga

"Judith geeft yoga met veel toewijding, passie en aandacht voor iedere persoon. Door haar rustige en warme persoonlijkheid kom ik bij deze lessen echt tot rust en in het hier en nu"

Mirjam

Yoga op maat

“Met het dagelijks doen van yoga en ontspanningsoefeningen, heb ik eindelijk na 13 jaar van slecht slapen,  weer een goede nachtrust gekregen. De informele sfeer, persoonlijke aandacht, holistische aanpak en de zeer professionele werkwijze zijn sterk aanwezige kenmerken van de Healingcoach. Bedankt!”

Toni Correia, ICT specialist Schindler

Yoga & Coaching

"Wat mij het meest heeft geholpen is de holistische aanpak van Judith. Juist ook de taal van mijn lichaam (stress gerelateerde klachten) en de mogelijk onderliggende oorzaken worden serieus genomen. Ik heb een mooie ontwikkeling door mogen maken van meer denken naar voelen. Ik ervaar meer balans en ruimte in mezelf en kan beter weloverwogen keuzes maken. Haar coaching, maar ook yogalessen hebben mij veel inzichten gegeven, waar ik haar erg dankbaar voor ben."

Petra

Coaching

“De afgelopen maanden heb ik een ontzettend fijn en leerzaam loopbaancoach traject gevolgd bij Judith dit in combinatie met yoga oefeningen. De link tussen body & mind in dit traject vond ik erg fijn. Judith kan heel goed luisteren en mee denken binnen jouw persoonlijkheid, gevoel en wensen. Zij heeft mij enorm geholpen in het vinden van mijn persoonlijke kracht en ambitie. Daarvoor dank!”

Melissa Haamans Marketing Professional Holland & Barret Benelux

Testimonials

Wat klanten zeggen